Programma 60-jarig jubileum

In 2022 vieren we het 60-jarige jubileum van het Dorpshuis in Genderen. Met de organisatie van verschillende activiteiten maken we er, met én voor de inwoners van Genderen, drie feestelijke dagen van. Reserveer donderdag 9 juni t/m zaterdag 11 juni vast in je agenda. De toegang tot alle evenementen is gratis. Uiteraard is het programma onder voorbehoud van de dan geldende corona-maatregelen. Als jij het wellicht makkelijker/sneller zelf aangepast hebt… dit is de zin die achter ‘maatregelen’ mag. Bij de verschillende activiteiten worden mogelijk foto en video opnames gemaakt voor onze website en Facebook-pagina. Wanneer je aan de activiteiten deelneemt, geef je de organisatie toestemming om beelden waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden.

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Laatste afgelopen Evenementen

CHEER VILLAGE FESTIVAL

Dorpshuis Genderen Rondendans 10, Genderen

Voor het 60-jarige jubileum van het dorpshuis komt er een heus ‘allround music festival’ naar Genderen. Cheer village festival gaat gebeuren op 11 juni 2022! Voor jong en oud of lekker door elkaar heen, Dorpshuis Genderen heeft eraan gedacht. Met 3 toffe stages en verschillende thema’s is het een evenement dat je niet wil missen!

Gratis toegang

KINDERCIRCUS – VOOR ALLE KINDEREN VAN DE BASISCHOOL

Dorpshuis Genderen Rondendans 10, Genderen

Het Malle Balle Circus geeft artiesten in de dop de kans van hun leven. Met de uitdagende attributen en onder zeer deskundige leiding van de artiesten van Malabarista Entertainment, wordt met ongelooflijk veel plezier gewerkt aan maar één doel: even de beroemdste circusartiest ter wereld zijn en optreden in de circuspiste voor het grote publiek.

Gratis toegang

MUDRUN

Dorpshuis Genderen Rondendans 10, Genderen

Een modderig hindernisparcours gebaseerd op echte mariniersstormbanen. Een hindernisparcours van een aantal kilometer met veel modder, teamwork en fun. Mudrun Genderen is geen wedstrijd; het gaat erom dat je samen de finish haalt, je eigen grenzen verlegt en daarmee een prestatie neerzet waar je trots op mag zijn.

Gratis toegang