Programma 60-jarig jubileum

In 2022 vieren we het 60-jarige jubileum van het Dorpshuis in Genderen. Met de organisatie van verschillende activiteiten maken we er, met én voor de inwoners van Genderen, drie feestelijke dagen van. Reserveer donderdag 9 juni t/m zaterdag 11 juni vast in je agenda. De toegang tot alle evenementen is gratis. Uiteraard is het programma onder voorbehoud van de dan geldende corona-maatregelen. Als jij het wellicht makkelijker/sneller zelf aangepast hebt… dit is de zin die achter ‘maatregelen’ mag. Bij de verschillende activiteiten worden mogelijk foto en video opnames gemaakt voor onze website en Facebook-pagina. Wanneer je aan de activiteiten deelneemt, geef je de organisatie toestemming om beelden waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GENDEREN LIVE

10 juni, 2022 om 20:00 - 11 juni, 2022 om 01:00

Gratis toegang

Met live-muziek, een drankje en gezelligheid belooft het een ouderwets gezellige avond te worden. Met The Sunrays, Dosko, Missing One en The Nino’s.

PROGRAMMA:

  • 20:00 – 21:00 uur: HAPPY HOUR

  • 20:00 uur: The Sunrays

The Sunrays, is een band, bestaande uit vijf muzikanten, die songs speelt van de jaren 60 tot nu! Ze spelen voornamelijk nummers uit de jaren 60-70 zoals Creedence Clearwater Revival, the Beatles, Abba, Dolly Parton, Van Morrison, Simon and Garfunkel, The Everly Bothers etc… maar ook liedjes van Danny Vera, Bløf, U2, van Dik Hout. Gewoon hele gezellige muziek met veel “gouwe ouwe” nummers die iedereen wel kent.

  • 21:45 uur: Dosko

Vier vrienden met 10 jaar ervaring. En dat hoor je. Hun optreden is akoestisch, dansbaar en ‘in your face’. Ze maken (folk, funk, blues) worldbeat en de muziek is intens, puur, afwisselend en opzwepend. Het is een persoonlijke uitlaatklep voor deze jonge muzikanten en overal waar ze spelen, laten ze een glimlach achter. Ze spelen deze avond een set waarin de muziek voor zichzelf spreekt en creëren een plek waar iedereen zijn masker af mag zetten, en waar zij hun passie delen.

  • 22:45 uur: Missing One

De band MISSING ONE staat garant voor heerlijke soul- en rockmuziek waarbij je wel moet bewegen. Good old klassiekers, maar ook recentere hits komen voorbij en er is af en toe ook ruimte voor Nederlandstalige nummers. Het is altijd een feest als deze band, die al ruim 30 jaar met veel plezier en energie muziek maakt, het podium betreedt. Speciaal voor het jubileum spelen de volgende Genderse gastmuzikanten mee: Myrthe Eveleens, Renee Splinters, André Eggebeen, Miranda van Wijk, Liesbeth Kleinloog en Hans Blijenberg.

Van Robert Palmer tot Robbie Williams, van Melissa Etheridge tot Tina Turner, van Otis Redding tot Waylon en van The Scene tot De Dijk, MISSING ONE speelt alles met evenveel overgave. Strak ritme, uitstekende gitaristen en knetterende blazers maken samen met lekkere zang de herkenbare nummers met toch dat eigen MISSING ONE geluid. Kom mee swingen op 10 juni in het dorpshuis van Genderen en neem vooraf alvast eens een kijkje op de website: www.missingone.com.

  • 00:15 uur: The Nino’s

Deze akoestische rockband sluit de avond rockend af met covers van verleden tot heden.

Gegevens

Begin:
10 juni, 2022 om 20:00
Einde:
11 juni, 2022 om 01:00
Kosten:
Gratis toegang
Evenement Categorie:

Locatie

Dorpshuis Genderen
Rondendans 10
Genderen, Nederland