Programma 60-jarig jubileum

In 2022 vieren we het 60-jarige jubileum van het Dorpshuis in Genderen. Met de organisatie van verschillende activiteiten maken we er, met én voor de inwoners van Genderen, drie feestelijke dagen van. Reserveer donderdag 9 juni t/m zaterdag 11 juni vast in je agenda. De toegang tot alle evenementen is gratis. Uiteraard is het programma onder voorbehoud van de dan geldende corona-maatregelen. Als jij het wellicht makkelijker/sneller zelf aangepast hebt… dit is de zin die achter ‘maatregelen’ mag. Bij de verschillende activiteiten worden mogelijk foto en video opnames gemaakt voor onze website en Facebook-pagina. Wanneer je aan de activiteiten deelneemt, geef je de organisatie toestemming om beelden waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KINDERCIRCUS – VOOR ALLE KINDEREN VAN DE BASISCHOOL

11 juni, 2022 om 13:30 - 17:30

Gratis toegang

Het Malle Balle Circus geeft artiesten in de dop de kans van hun leven. Met de uitdagende attributen en onder zeer deskundige leiding van de artiesten van Malabarista Entertainment, wordt met ongelooflijk veel plezier gewerkt aan maar één doel:  even de beroemdste circusartiest ter wereld zijn en optreden in de circuspiste voor het grote publiek. Steeds opnieuw verbazen kinderen en volwassenen zichzelf en elkaar dat ze zo veel in zo’n korte tijd kunnen presteren.

De volgende circustechnieken worden geoefend:
jongleren, devil-sticks, steltenlopen, borden draaien, éénwielfietsen, koorddansen, bal lopen, hoepelen, rola-bola en acrobatiek.

We kunnen deze middag vele handen gebruiken, wil je ook meehelpen om dit tot een succes te maken voor onze kinderen?
Meld je dan aan als vrijwilliger via info@dorpshuisgenderen.nl.

In tegenstelling tot eerdere berichten is het niet nodig om de kinderen vooraf op te geven voor het kindercircus.

 

Gegevens

Datum:
11 juni, 2022
Tijd:
13:30 - 17:30
Kosten:
Gratis toegang
Evenement Categorie:

Locatie

Dorpshuis Genderen
Rondendans 10
Genderen, Nederland