Programma 60-jarig jubileum

In 2022 vieren we het 60-jarige jubileum van het Dorpshuis in Genderen. Met de organisatie van verschillende activiteiten maken we er, met én voor de inwoners van Genderen, drie feestelijke dagen van. Reserveer donderdag 9 juni t/m zaterdag 11 juni vast in je agenda. De toegang tot alle evenementen is gratis. Uiteraard is het programma onder voorbehoud van de dan geldende corona-maatregelen. Als jij het wellicht makkelijker/sneller zelf aangepast hebt… dit is de zin die achter ‘maatregelen’ mag. Bij de verschillende activiteiten worden mogelijk foto en video opnames gemaakt voor onze website en Facebook-pagina. Wanneer je aan de activiteiten deelneemt, geef je de organisatie toestemming om beelden waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MUDRUN

11 juni, 2022 om 13:30 - 17:30

Gratis toegang

Een mudrun is een modderig hindernisparcours gebaseerd op echte mariniersstormbanen. Een hindernisparcours van zo’n 5 kilometer met veel modder, teamwork en fun. Mudrun Genderen is geen wedstrijd; het gaat erom dat je samen de finish haalt, je eigen grenzen verlegt en daarmee een prestatie neerzet waar je trots op mag zijn. En dat mag na de eindstreep uitbundig gevierd worden met een koud finishbiertje op het ingerichte terras. Het wordt afzien… Maar juist dat zorgt voor héél veel lol en een overwinnaarsgevoel.

Durf jij het aan?

Tijd:

13:30 uur: warming up

vanaf 14:00 uur: starten

Finishen voor 17:30 uur.

Van 16:00 tot 17:00 uur: Happy hour op het terras. Om te vieren dat je de eindstreep gehaald hebt, of je partner, vrienden en buren aan te moedigen.

Leeftijd: Volwassenen.
Kinderen kunnen vanaf groep 6 deelnemen, mits in bezit van een een zwemdiploma. 8-, 9- en 10-jarigen kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van een volwassene.

Gegevens

Datum:
11 juni, 2022
Tijd:
13:30 - 17:30
Kosten:
Gratis toegang
Evenement Categorie:

Locatie

Dorpshuis Genderen
Rondendans 10
Genderen, Nederland