Programma 60-jarig jubileum

In 2022 vieren we het 60-jarige jubileum van het Dorpshuis in Genderen. Met de organisatie van verschillende activiteiten maken we er, met én voor de inwoners van Genderen, drie feestelijke dagen van. Reserveer donderdag 9 juni t/m zaterdag 11 juni vast in je agenda. De toegang tot alle evenementen is gratis. Uiteraard is het programma onder voorbehoud van de dan geldende corona-maatregelen. Als jij het wellicht makkelijker/sneller zelf aangepast hebt… dit is de zin die achter ‘maatregelen’ mag. Bij de verschillende activiteiten worden mogelijk foto en video opnames gemaakt voor onze website en Facebook-pagina. Wanneer je aan de activiteiten deelneemt, geef je de organisatie toestemming om beelden waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

OUWE GOUWE BINGO EN QUIZ

10 juni, 2022 om 14:30 - 17:30

Gratis toegang

LEEFTIJD: 60+

Weet je nog… Ooooh die…. Deze middag zijn er veel ‘aha’-momentjes en leuke herinneringen, want de bingo en quiz worden opgeluisterd met muziek van toen. Een gezellige middag in het dorpshuis.

Het is vrije inloop. Vervoer op aanvraag is ook mogelijk.  Wil je thuis opgehaald worden, meld je dan aan via onderstaand formulier.

  Gegevens

  Datum:
  10 juni, 2022
  Tijd:
  14:30 - 17:30
  Kosten:
  Gratis toegang
  Evenement Categorie:

  Locatie

  Dorpshuis Genderen
  Rondendans 10
  Genderen, Nederland