Dorpshuis Genderen

60-JARIG JUBILEUM

In 2022 vieren we het 60-jarige jubileum van het Dorpshuis in Genderen. Met de organisatie van verschillende activiteiten maken we er, met én voor de inwoners van Genderen, drie feestelijke dagen van. Reserveer donderdag 9 juni t/m zaterdag 11 juni in je agenda. Bij de verschillende activiteiten worden mogelijk foto en video opnames gemaakt voor onze website en Facebook-pagina. Wanneer je aan de activiteiten deelneemt, geef je de organisatie toestemming om beelden waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden.

PROGRAMMA

Hier vind je het programma van donderdag 9 juni t/m zaterdag 11 juni. Voor ieder wat wils met veel verschillende activiteiten. De toegang tot alle evenementen is gratis.

AANMELDEN

Op deze pagina vind je het formulier om je aan te melden voor Genderen in beweging. Kies de sport waar je aan mee wilt doen en geef je snel op.

VRIJWILLIGERS

Vele handen maken licht werk, daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers. Denk aan EHBO, bediening, opbouwen, schoonmaak, etc. Meld je aan en help deze dagen tot een succes!