Programma

Hieronder vind je het programma van donderdag 9 juni t/m zaterdag 11 juni. Komende weken wordt er steeds meer duidelijk omtrent de programmering en worden de details toegevoegd.De toegang tot alle evenementen is gratis.Uiteraard is het programma onder voorbehoud van de dan geldende corona-maatregelen.

Programma 60-jarig jubileum Dorpshuis Genderen

Hieronder vind je het programma van donderdag 9 juni t/m zaterdag 11 juni. Komende weken wordt er steeds meer duidelijk omtrent de programmering en worden de details toegevoegd.

De toegang tot alle evenementen is gratis.

Uiteraard is het programma onder voorbehoud van de dan geldende corona-maatregelen.

 

Donderdag 9 juni

OPENING MET PRUUVENEMENT
Start | 18:00 uur
Opening van de festiviteiten met het bekende Genderse pruuvenement. Hierbij kan er van allerlei lekkernijen worden geproefd, gekookt voor en door inwoners van Genderen.

 

Vrijdag 10 juni

OUWE GOUWE BINGO EN QUIZ
Tijd: 14:30 – 17:30 uur
Leeftijd: 60+
Graag aanmelden via het formulier op de website.
Het is mogelijk om opgehaald te worden thuis. Wil je hiervan gebruik maken, stuur dan een mailtje met je naam en adres naar info@dorpshuisgenderen.nl.

BBQ
Tijd: 17:00 – 1:00 uur
Of je nu aanschuift uit je werk, of later op de avond een lekkere hamburger wilt scoren. De BBQ staat vanaf 17:00 uur aan en blijft aan tot het licht uit gaat.

BANDJESAVOND
Tijd: 20:00 – 1:00 uur
Met live-muziek, een drankje en gezelligheid belooft het een ouderwets gezellige avond te worden. Met o.a. Sunrays, Dosco en Missing One.

 

Zaterdag 11 juni

GENDEREN IN BEWEGING MET AANSLUITEND ONTBIJTBUFFET
Starttijd: 8:30 uur
We gaan eerst een uur bewegen. Of je nu heel fit bent, of juist niet. Jong of oud. Lenig of zo stijf als een plank. Er is voor iedereen iets passend te doen. Ook voor kinderen (vanaf 4 jaar).
Aansluitend genieten we samen van een ontbijtbuffet.

Dit onderdeel gebeurt op inschrijving. Meld je snel aan via de aanmeldpagina op deze website.

ACTIVITEIT VOOR KINDEREN
Tijd: middag
Leeftijd: alle kinderen van de basisschool

MUDRUN
Een mudrun is een modderig hindernisparcours gebaseerd op echte mariniersstormbanen. Een hindernisparcours van een aantal kilometer met veel modder, teamwork en fun. Mudrun Genderen is geen wedstrijd; het gaat erom dat je samen de finish haalt, je eigen grenzen verlegt en daarmee een prestatie neerzet waar je trots op mag zijn. En dat mag na de eindstreep uitbundig gevierd worden met een koud finishbiertje op het ingerichte terras. Het wordt afzien… Maar juist dat zorgt voor héél veel lol en een overwinnaarsgevoel.

Durf jij het aan?

Tijd: Je kunt starten tussen 14:00 en 16:00 uur.
Leeftijd: Volwassenen.
Kinderen kunnen vanaf groep 5 deelnemen, mits in bezit van een een zwemdiploma. 8-, 9- en 10-jarigen kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van een volwassene.

MINI-FESTIVAL
Vast een voorproefje van de zomerse festival, en dat in ons eigen Genderen. Het terrein rond het dorpshuis wordt ingericht als festival met 3 podiums/stages waarbij er muziek wordt gedraaid. Hierbij moet je denken aan een DJ Booth, vynil draaien en een silent disco. Er is voor iedereen wat.

Tijd:

18:00 – 21:00 uur | silent disco voor kinderen

21:00 – 1:00 uur | volwassenen
We trappen om 21:00 uur feestelijk af met een happy hour!