Wat leuk dat u een bezoek brengt aan onze website. Dorpshuis Genderen is al jaren de ontmoetingsplaats voor iedereen uit Genderen. Wij vinden het heel belangrijk om bij te dragen aan de leefbaarheid en verbinding in ons dorp en de omliggende dorpen.

U kunt voor vele gelegenheden bij ons terecht. Wekelijks maken diverse verenigingen gebruik van de faciliteiten van ons dorpshuis. Daarnaast is het mogelijk om uw feest, bijeenkomst of uitvaart volledig naar eigen wens invullen, wat betreft aankleding, buffetten, drankjes, hapjes en nog veel meer. En dat alles tegen een heel scherp tarief.

Bent u op zoek naar een plek voor uw vereniging, een gezellige zaal voor uw feest? Neem dan contact met ons op of kom vrijblijvend langs om uw wensen te bespreken. Wij staan graag voor u klaar.

60- jarig jubileum | 9, 10 en 11 juni 2022

In 2022 vieren we het 60-jarige jubileum van het Dorpshuis in Genderen. Met de organisatie van verschillende activiteiten maken we er, met én voor de inwoners van Genderen, drie feestelijke dagen van. Reserveer donderdag 9 juni t/m zaterdag 11 juni vast in je agenda.